Uitleg deelnemers

Heb je altijd al eens een keertje een dag mee willen lopen bij een andere werkgever? Bijvoorbeeld om er achter te komen welk werk goed bij jouw talenten past. Of om nieuwe kennis en ideeën op te doen voor je huidige werk. Ga dan eens een dag(deel) kijken in de keuken van een andere werkgever! Wedden dat je geïnspireerd terugkomt?

KIEK biedt je de mogelijkheid kennis te maken met andere werkgevers en functies. Dit kan je helpen om te na te denken over je eigen loopbaanontwikkeling. 

Je kunt alleen meedoen aan een uitwisseling als jouw werkgever ook meedoet aan dit project. We werken met twee uitwisselingsrondes per jaar. Een ronde duurt 3 weken. Aan het begin van de uitwisselingsronde ontvang je van je werkgever een activatiecode waarmee je je kunt inschrijven op de website en kunt aanmelden voor een uitwisseling. Je kunt op deze website een keuze maken uit de aangeboden functies/uitwisselingsplaatsen bij de deelnemende werkgevers. Per ronde mag je je inschrijven voor meerdere uitwisselingen. Het is daarbij wel de bedoeling dat je jouw deelname aan KIEK bespreekt met je leidinggevende of binnen je team.

Na je aanmelding neemt de organisatie waar je graag naar toe wil contact met je op om de uitwisseling verder met je af te spreken. De uitwisseling vind in ieder geval plaats ergens in de 6 maanden die daarop volgen.